Design

Wij maken op maat gemaakte ontwerpen in style

Webdesign

Een aantrekkelijke website zorgt voor meer klanten en dus een hogere omzet. Daarom is een goed ontworpen website zeer waardevol voor uw bedrijf.

Wij ontwerpen een unieke website die aan al uw wensen voldoet en zijn pas klaar wanneer u tevreden bent.

Huisstijl

Een huisstijl maakt dat mensen uw bedrijf herkennen. Het is daarom belangrijk een unieke en herkenbare huisstijl te hebben.

Aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw bedrijfstak ontwerpen we een aansprekende huisstijl voor uw website, visitekaartjes en advertenties.

Advertenties

Uw bedrijf laten opvallen door advertenties is een goede manier om nieuwe klanten te trekken. Maar natuurlijk moeten uw advertenties er wel uit springen.

Wij maken flyers, brochures en banners in uw unieke huisstijl. Zo zal uw bedrijf zeker de interesse wekken.

Veelzijdig in webdesign

Bij de websites die wij ontwerpen staan zowel u als uw klant centraal. In het ontwerp voor uw website zorgen we voor optimale gebruiksvriendelijkheid en een professionele uitstraling. Het uiterlijk van een website is een belangrijke factor in het vinden van meer klanten. Als uw website er onaantrekkelijk uitziet of uw klanten kunnen niet vinden wat ze zoeken, haken ze af. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw website visueel aansprekend is en daarnaast handig in het gebruik. Door samen al uw wensen uitgebreid door te nemen, creëren we een website die op alle fronten bij uw bedrijf past.

Wilt u een eenvoudige website met een rustig design of wilt u juist een geavanceerde website met een kleurrijk design? Bij Relayed zijn we van alle markten thuis. Ook voor het vormgeven van bijvoorbeeld een webshop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan de uitdaging graag aan en ontwerpen de website die aan al uw wensen voldoet.

Wij ontwerpen uw unieke huisstijl

Een unieke huisstijl maakt uw bedrijf herkenbaar voor klanten. Heeft u al een eigen huisstijl en een logo of bent u op zoek naar een passende huisstijl? Bij Relayed helpen we u graag met het creëren van een huisstijl die uw bedrijf uniek maakt. We begrijpen dat een huisstijl moet passen bij uw bedrijf en de bedrijfstak. Wij weten welke elementen hierbij van belang zijn en hoe we een aansprekende stijl maken voor uw klanten.

Ook voor het ontwerpen van een logo bent u bij Relayed aan het juiste adres. Wij ontwerpen unieke logo’s die herkenbaar en opvallend zijn. Tot slot maken onze visitekaartjes uw huisstijl compleet. Als u uw contactgegevens bij uw potentiële klanten achterlaat, wilt u niet aankomen met een saai en algemeen kaartje. Wij ontwerpen uw visitekaartje op maat en zorgen dat u positief opvalt bij uw toekomstige klanten.

Verhoog uw omzet met krachtige advertenties

Steeds meer omzet wordt behaald door het gebruik van advertenties. Advertenties kunt u breed inzetten, zoals het verspreiden van flyers of het kopen van advertentieruimte op Internet. Welke methode het beste voor u werkt, is erg afhankelijk van uw bedrijfstak. Op sociale media, maar ook op andere kanalen is het belangrijk dat uw advertentie boven de rest uitspringt. Wij helpen u daarom met het ontwerpen van een advertentie die uw bedrijf onder de aandacht brengt. Naast banners voor Internet, ontwerpen we ook flyers en brochures. Met een goede flyer en brochure kan u gemakkelijk en overzichtelijk een overzicht van uw diensten of producten aan mensen laten zien.

Uiteraard stemmen wij het uiterlijk van de advertenties, de website, het logo en de visitekaartjes allemaal op elkaar af. Zo krijgt uw bedrijf een eigen, herkenbare stijl die in alle facetten terugkomt.

Interesse in een design voor uw bedrijf?

Vraag een vrijblijvende offerte aan als u meer wilt weten over de prijzen van onze diensten.