Websites

Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen of vraag meteen een offerte aan

Een nieuwe website

Op zoek naar een mooie en overzichtelijke website die van uw bezoekers uw nieuwe klanten maakt? Wij maken websites die het verschil maken. Of het nu gaat om een kleine website of een grote geavanceerde website, wij leveren de hoogste kwaliteit.

Een vernieuwde website

Is uw website toe aan een nieuw uiterlijk? Of wilt u juist aan de achterkant van uw website nieuwe functies laten inbouwen? Wij helpen u graag, er is geen uitdaging die wij niet aankunnen. Als wij klaar zijn is uw website weer als nieuw.

Maatwerk

Heeft u speciale wensen voor uw website? Een bepaalde functionaliteit of ander maatwerk? Geen uitdaging is te groot voor ons vakkundige team. Laat ons weten wat u wilt en wij zetten uw idee om in werkelijkheid.

Wat doen wij precies voor u?

Benieuwd hoe het Relayed team te werk gaat?
Lees hiernaast hoe wij van uw idee, een werkende website willen maken of klik op de knop hieronder om kennis te maken met ons team.

Persoonlijk advies

Zodra u een offerte heeft aangevraagd nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en geven u persoonlijk advies over uw ideeën.

Wij gaan aan de slag

Zodra we een goed beeld hebben over de website, verdelen wij uw opdracht onder in ons team en gaan we direct voor u aan de slag. Wij houden u zoveel mogelijk op de hoogte over het verloop van het proces.

Klaar wanneer u tevreden bent

Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent, testen en communiceren hebben daarom een hoge waarde voor ons. Wanneer u tevreden bent kunnen wij met trots zeggen dat de klus is geklaard.

Ontdek alle extra mogelijkheden

Naast het ontwikkelen van uw website, kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere diensten. Lees meer over hoe wij u alle zorgen omtrent het onderhoud van uw website uit handen nemen en onze betrouwbare hosting.

Onderhoud

Het onderhouden van een website kan veel tijd kosten en daarbij ook frustraties met zich meebrengen. Niet alleen is het doorvoeren van veranderingen op uw website vaak behoorlijk tijdrovend, meestal is hier ook specifieke technische kennis voor nodig. Naast het maken van uw website, nemen we dan ook graag het onderhoud op ons. Zo houdt u meer tijd over om te besteden aan zaken waar u goed in bent.

Wilt u ook meer tijd vrijmaken om aan uw bedrijf te kunnen besteden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Hosting

Hosting zorgt ervoor dat uw website online bereikbaar is en is dus een belangrijk onderdeel van uw marketing. Het onbereikbaar zijn van een website kan ervoor zorgen dat u bezoekers kwijtraakt en daardoor dus uiteindelijk omzet misloopt. Bij Relayed willen we zorgen dat uw website altijd bereikbaar is. Daarom bieden wij ‘Managed hosting’ aan. Dit betekent kort gezegd dat wij alles voor u beheren en dat u geen omkijken heeft naar de hosting van uw website.

Voor het goed bereikbaar zijn van een website komt ook de snelheid om de hoek kijken. Als u kiest voor onze hosting, zorgen wij ervoor dat de snelheid van uw website optimaal is. Snelheid is een belangrijke factor voor een succesvolle website, want snelle websites worden hoger weergegeven in de zoekresultaten van zoekmachines. Een extra reden om ons niet alleen uw website te laten maken, maar ook uw hosting te laten vezorgen.

Klaar voor een offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan als u meer wilt weten over de prijzen van onze diensten.