Het team van Relayed

Een overzicht waaruit ons team bestaat

Wie zijn wij?

Het team van Relayed bestaat uit 4 jonge, energieke ondernemers die allemaal hun grote passie voor het vak willen uitoefenen. Voor de één het ontwikkelen van een website en voor de ander het ontwerpen ervan. Hard werken en kwaliteit leveren is ons doel en de hoogste prioriteit. Wij willen het beste uit ons bedrijf halen om daarmee zo ver mogelijk door te kunnen groeien.

Even voorstellen

Leer ons team in het kort kennen.

 • Foto Menno
  Menno Potveer
  Eigenaar / Backend developer

  Menno is een developer die zijn interesses heeft in de logica achter een website en de gebruikerservaring hiervan. Des te complexer het probleem, des te leuker hij het vind om deze op te lossen. Hij streeft er ook altijd naar om de klant zo tevreden mogelijk te maken.

 • Foto Juul
  Juul de Rooij
  Frontend developer

  Juul is een gedreven developer die graag leert en passie heeft voor zijn vak. Focus ligt op het samenwerken met mensen die net zo'n passie voor het vak hebben als hij. Hij streeft naar een goed contact met de klant waardoor het eindproduct altijd van hoogste klasse afgeleverd wordt!

 • Foto Tom
  Tom Reus
  Frontend developer

  Gemotiveerd gaat Tom met het team aan de slag om uw website te realiseren. Programmeren is zijn hobby waarmee hij enthousiast te werk gaat. Elk project werkt hij met veel passie, hij is erg zorgvuldig en neemt veel eigen initiatief. Hij is pas tevreden als de klant ook tevreden is.

 • Foto Rosan
  Rosan Gleijsteen
  Designer

  Elk ontwerp is een nieuwe uitdaging en dat maakt waarom Rosan met plezier naar haar werk gaat. Met behulp van haar creatieve talenten zorgt ze dat alle ontwerpen een unieke uitstraling hebben. Ze maakt de ontwerpen volledig aansluitend bij de klant en zorgt dat alles tot in detail perfect is.